Virginia Küst

31 dec 20141 min.

GOTT NYTT ÅR!

Uppdaterad: 18 jan 2020

Har du ännu inte kommit på vad du ska göra för dessert på Nyårsafton?

Här kommer en repris från förra året på en smarrig dessert, som gjorde succé även för de vuxna! Den är mycket enkel och går snabbt att göra!

Gör det lite extra spännande för gästerna genom att låta de själva få hälla champagn eller läsk över glassen ;)

Du behöver:

  • Martiniglas eller liknande som går lätt att äta ur

  • Sorbet eller glass

  • Frysta hallon eller andra bär

  • Mousserande vin, champagne eller läsk

Gör så här:
 

  1. Ta ut sorbeten/glassen och de frysta bären i tid.

  2. Ställ glasen i kyl eller frys för att kallna.

  3. Ta ut glasen, kula upp sorbeten/glassen och lägg i glasen. Dekorera med bären och häll drycken över. Servera direkt!


 
Kom ihåg att kolla upp allergier/intoleranser!

Se min lilla Nyårshälsning på film! Klicka här

#recept #mjölkfritt

0