Sök
 • Virginia Küst

DET SKA VARA LÄTT ATT HITTA RÄTT

Uppdaterad: 18 jan 2020


Hej på dig!

Vill du hitta till ett café eller bageri med glutenfria alternativ som du kan bjuda din glutenintoleranta vän eller kollega på?

Tycker du att det är jobbigt att planera din resa till en stad du inte känner till för att du inte vet var du kan hitta glutenfria alternativ?

Vill du utforska nya restauranger eller caféer som fått bra recensioner av andra som är glutenintoleranta?

Skulle du vilja ha möjligheten att kunna se alla alternativ på en karta och kunna klicka dig in på varje ställe för att läsa recensioner som andra har skrivit?

Du är inte ensam!

Vi är många som vill det, så tipsa mig gärna om ett ställe du skulle vilja dela med dig av till andra! Du behöver bara skicka mig en länk och skriva några få ord som exempelvis "här finns det god glutenfri pizza". Jag lägger in det i en karta under fliken "Globetrotter Sverige" eller "Globetrotter Utomlands".

Enklare kan det inte bli! ;) Var med och bygg upp en roligare och enklare vardag för oss alla!


#kartor #mjölkfritt

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till min glutenfria blogg!

Mitt namn är Virginia Küst och jag bor i Göteborg.

 

Här delar jag med mig av mina glutenfria recept, resor, life hacks, kartor med gluten-fritt utbud, bra länkar, husmorstips till dig som råkat få i dig gluten och mycket annat som kan underlätta för dig som har celiaki.

Virginia Küst

Jag har sedan barnsben älskat att baka och experimentera fram nya recept, men det var först när min systerdotter fick celiaki som mitt driv och nyfikenhet verkligen kom till nytta. Senare upptäckte jag att även jag behövde utesluta gluten.

Det var en helt ny värld som öppnade sig och övergick till ett brinnande intresse att hjälpa andra i samma situation.

Jag är en glutendetektiv på ständig spaning, så skicka mig gärna ett meddelande om det är något mer du vill att jag tar upp här på sidan.

KONTAKT

E-mail: virginia@kustenarklar.se

 

 

 

 

År 2016 fick jag SCUF-gaffeln och 2017 blev jag utsedd till en av Sveriges bästa glutenfria bakbloggare.

 

 

 

SCUF-gafffeln 2016

SOCIALA MEDIER

 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

MIN FACEBOOKGRUPP

Celiaki från kust till kust

 • Facebook - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle