Search

SVERIGES BÄSTA BLOGG

Updated: Jan 17


Hejsan!

Är du medlem i Svenska Celiakiförbundet? Då har du säkert redan sett artikeln i medlemstidningen Celiakiforum. Det är dock inte alla som är medlemmar eller följer mig på Facebook och Instagram, så jag tänkte att jag delar den här också.

Vilken är Sveriges bästa blogg med glutenfria recept? Den frågan ställde förbundet på Facebook en dag och på bilden nedan kan du läsa vad som skrevs.

Jag har ju ett brinnande intresse för det mesta som har med glutenfritt att göra men det är samtidigt för dig jag har släppt mitt gamla jobb och idag är GlutenFreelancer. Därför var det extra roligt att få läsa vad mina läsare tycker om min blogg.

Jag får inga intäkter från min sida idag men det är ändå den jag startade en gång just för din skull. Min tanke var inte bara att dela med mig av recept utan att även ge dig det lilla extra.

Hoppas att du också tycker att jag lyckats med det!


#celiaki #glutenfritt

Välkommen till min glutenfria blogg!

Här delar jag med mig av mina glutenfria recept, resor, life hacks, kartor med gluten-fritt utbud, bra länkar, husmorstips till dig som råkat få i dig gluten och mycket annat som kan underlätta för dig som har celiaki.

Mitt namn är Virginia Küst och jag flyttade från Göteborg till Stockholm i mars 2018.

"Jag är en glutendetektiv på ständig spaning"

 

Jag har sedan barnsben älskat att baka och experimentera fram nya recept, men det var först när min systerdotter fick celiaki som mitt driv och nyfikenhet verkligen kom till nytta, och då upptäckte även jag att jag behövde utesluta gluten.

 

Det var en helt ny bakvärld som öppnade sig och blev bättre med lite engagemang och kunnighet.

 

Det övergick till ett brinnande intresse att hjälpa andra i samma situation och idag jobbar jag i Celiakiföreningen i Stockholms län och med Mat för livet-mässan som är Sveriges största glutenfria mässa. 

År 2016 fick jag SCUF-gaffeln och 2017 blev jag utsedd till en av Sveriges bästa glutenfria bakbloggare.

 

 

 

SCUF-gafffeln 2016

SOCIALA MEDIER

 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

MIN FACEBOOKGRUPP

Celiaki från kust till kust

 • Facebook - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.