Sök
 • Virginia Küst

EN GLUTENFRI TATUERING SOM GJORDE MIG GLAD

Uppdaterad: 25 jan 2020

Hejsan,


Det har varit tyst om mig länge men nu är jag tillbaka igen!


Efter flytten till Stockholm i mars 2018 har det inte funnits mycket tid över att blogga. Det blev glesare mellan mina inlägg och mest upprepningar så jag funderade därför länge på att pausa mina sociala kanaler. Strax före sommaren bestämde jag mig för att ta steget tillbaka och fundera på hur och när jag skulle fortsätta.


Mitt jobb är roligt men det tar också mycket av min tid. Det finns nämligen så otroligt mycket mer att göra för att underlätta för er som har celiaki. Så det blir även flertalet möten och medlemsaktiviteter både kvällar och helgdagar. Du som känner mig vet att när jag går in för något så gör jag det till 110%. Om du är nyfiken kan du läsa intervjun med mig på MyNewsDesk där jag berättar vad vi gör i Celiakiföreningen i Stockholms län.


Jag ska erkänna att det har varit skönt att vara bakom kulisserna men jag har samtidigt saknat er och bloggandet. Nu tänker jag ”varför krångla till det”? Jag kommer därför att skriva enklare blogginlägg, inte försöka ta fram ett grundrecept varje gång, kanske skriva mer om min vardag och när jag är ute och reser kommer jag att skriva om mina favoriter istället för att göra det till min ”mission” att leta upp alla glutenfria restauranger och festivaler. Jag brinner för att hjälpa alla som har celiaki men jag måste orka också. Det är ju inte så att jag fått betalt för att skriva om alla ställen heller.


Det var bara för någon vecka sedan som jag bestämde mig för hur jag ska fortsätta och strax därefter hände det en sak jag bara måste berätta. Jag såg en bild i min Facebookgrupp "Celiaki från kust till kust", som gjorde mig så barnsligt glad. Det var en bild av en tatuering på min celiaki-rosett som jag designat en gång inför Internationella Celiakidagen!


​​


Det är sånt här som gör mig så glad! Det behöver inte alls vara just tatueringar men det är så kul att få ett sånt härligt gensvar av er och att jag faktiskt kan ge er glädje i vardagen.


Vi syns snart igen!Tack Jossan för att jag fick dela din bild! Den blev jättefin!#internationellaceliakidagen #celiaki

0 kommentarer

Välkommen till min glutenfria blogg!

Mitt namn är Virginia Küst och jag bor i Göteborg.

 

Här delar jag med mig av mina glutenfria recept, resor, life hacks, kartor med gluten-fritt utbud, bra länkar, husmorstips till dig som råkat få i dig gluten och mycket annat som kan underlätta för dig som har celiaki.

Jag har sedan barnsben älskat att baka och experimentera fram nya recept, men det var först när min systerdotter fick celiaki som mitt driv och nyfikenhet verkligen kom till nytta. Senare upptäckte jag att även jag behövde utesluta gluten.

Det var en helt ny värld som öppnade sig och övergick till ett brinnande intresse att hjälpa andra i samma situation.

Jag är en glutendetektiv på ständig spaning, så skicka mig gärna ett meddelande om det är något mer du vill att jag tar upp här på sidan.

KONTAKT

E-mail: virginia@kustenarklar.se

 

 

 

 

År 2016 fick jag SCUF-gaffeln och 2017 blev jag utsedd till en av Sveriges bästa glutenfria bakbloggare.

 

 

 

SCUF-gafffeln 2016

SOCIALA MEDIER

 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

MIN FACEBOOKGRUPP

Celiaki från kust till kust

 • Facebook - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig och berätta vilken länk det gäller, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.