Sök
 • Virginia Küst

GOD FORTSÄTTNING!

Uppdaterad: 18 jan 2020


God fortsättning och hoppas du fick äta mycket gott till Jul!

Jag är otroligt tacksam över att släkten gör allt för att vi alla ska kunna äta så mycket som möjligt när vi träffas. Det är inte alla som får uppleva det, men det är något jag verkligen önskar er alla!

Det mesta vi gör är hemlagat för det blir ju så mycket godare!

Till godisbordet överraskades jag med gluten- och mjölkfritt rövargodis i kola och sockrade marmeladbitar och på julbordet stod det gluten- och mjölkfria köttbullar, dadlar inlindade i bacon, prinskorvar och brysselkål som stekts i mjölkfritt smör. Till det fanns det även gluten- och mjölkfri griljerad skinka, sillar, lax, ägg, kokt potatis och revbensspjäll med hemlagat äpplemos.

Jag hade tagit med mig en liten picknick-låda till mig själv med lite lakritskola, knäck och Janssons frestelse som jag hade gjort på sojagrädde, pepparkakor och julbröd bakade på mina recept och glutenfri öl. Till dessert hade jag packat ner en bit mjuk kryddkaka även det bakat på eget recept och vispad sojagrädde till det som jag hade smaksatt med vanilj och rom. Mycket mer behövde jag inte ta med mig. Jo, äggosten som jag bjöd på till dessert! :)

Jag får alltid beröm för min äggost och en av familjemedlemmarna tycker inte om någon annan än den jag gör, men i år fick jag frågan om jag skulle kunna göra något annat än äggost nästa gång. Då skulle även jag kunna äta av desserten jag tar med mig. Så omtänksamt! Får se vad jag kan komma på, för det behöver i så fall vara gluten-, laktos-, mjölk-, soja-, kärnfrukt-, jordnöt-, nöt- och mandelfritt.....men hur svårt kan det vara? ;)


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till min glutenfria blogg!

Mitt namn är Virginia Küst och jag bor i Göteborg.

 

Här delar jag med mig av mina glutenfria recept, resor, life hacks, kartor med gluten-fritt utbud, bra länkar, husmorstips till dig som råkat få i dig gluten och mycket annat som kan underlätta för dig som har celiaki.

Virginia Küst

Jag har sedan barnsben älskat att baka och experimentera fram nya recept, men det var först när min systerdotter fick celiaki som mitt driv och nyfikenhet verkligen kom till nytta. Senare upptäckte jag att även jag behövde utesluta gluten.

Det var en helt ny värld som öppnade sig och övergick till ett brinnande intresse att hjälpa andra i samma situation.

Jag är en glutendetektiv på ständig spaning, så skicka mig gärna ett meddelande om det är något mer du vill att jag tar upp här på sidan.

KONTAKT

E-mail: virginia@kustenarklar.se

 

 

 

 

År 2016 fick jag SCUF-gaffeln och 2017 blev jag utsedd till en av Sveriges bästa glutenfria bakbloggare.

 

 

 

SCUF-gafffeln 2016

SOCIALA MEDIER

 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

MIN FACEBOOKGRUPP

Celiaki från kust till kust

 • Facebook - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle