Sök
 • Virginia Küst

HUR DU HITTAR GLUTENFRIA BAGERIER OCH CAFÉER

Hej,


Nu kan du hitta över 35 olika glutenfria bagerier och caféer i min Sverigekarta! Det tillkommer dessutom ett till på Öland vid midsommar. För att få vara med i kartan får man t.e.x inte baka med gluten i samma utrymme som det bakas glutenfritt. Jag har skrivit anteckningar för varje ställe men dubbelkolla alltid utbudet på respektive hemsida.


När jag satt med kartan upptäckte jag att den hade besökts över 71 000 gånger! Wow! Jag blev faktiskt glad över att den uppskattas av er eftersom jag lägger ner många timmars förarbete innan jag uppdaterar den.


Hoppas ni kan handla något gott hos bagerierna och njuta på caféerna. Kom ihåg att hålla distans till andra i dessa tider eller använd er av deras service. Det är ett flertal som har börjat med take away och hemkörningar.


Nedanför kartan hittar du en enkel beskrivning på hur den fungerar både i dator och mobil.KARTA ÖVER GLUTENFRIA BAGERIER OCH CAFÉER I SVERIGEBESKRIVNING


SYMBOLERNA I KARTAN HAR OLIKA BETYDELSER

Vy på datorskärm

Den blå symbolen = bageri

Den rosa symbolen = café

Den gula symbolen = på gång

SÖKNINGARNA FUNGERAR OLIKA PÅ DATOR OCH MOBIL

Vy på datorskärm

I datorn: Klicka på symbolen i översta vänstra hörnet för att få upp listan.


I mobilen: Klicka på textraden som ligger längst ner i mobilvyn för att få upp listan.


Nu kan du välja om du bara vill se caféer eller bagerier. På bilden är båda alternativ ikryssade.HUR DU GÖR FÖR ATT SE ANTECKNINGAR OCH KONTAKTINFORMATION

Vy på datorskärm

I datorn: Klicka på ett namn i listan till vänster eller en symbol i kartan, så ser du kontaktinformation samt mina anteckningar. Texten lägger sig på vänster sida.


I mobilen: Klicka på en symbol så ser du kontaktinformation samt mina anteckningar. Texten dyker upp längst ner.Dubbelkolla alltid utbudet på respektive hemsida!


Här hittar du länkar till kartan ovan och fler glutenfria kartor!
Stort tack till er alla som hjälpt mig med tips mm!#karta #cafe #bageri #sverige

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till min glutenfria blogg!

Mitt namn är Virginia Küst och jag bor i Göteborg.

 

Här delar jag med mig av mina glutenfria recept, resor, life hacks, kartor med gluten-fritt utbud, bra länkar, husmorstips till dig som råkat få i dig gluten och mycket annat som kan underlätta för dig som har celiaki.

Jag har sedan barnsben älskat att baka och experimentera fram nya recept, men det var först när min systerdotter fick celiaki som mitt driv och nyfikenhet verkligen kom till nytta. Senare upptäckte jag att även jag behövde utesluta gluten.

Det var en helt ny värld som öppnade sig och övergick till ett brinnande intresse att hjälpa andra i samma situation.

Jag är en glutendetektiv på ständig spaning, så skicka mig gärna ett meddelande om det är något mer du vill att jag tar upp här på sidan.

KONTAKT

E-mail: virginia@kustenarklar.se

 

 

 

 

År 2016 fick jag SCUF-gaffeln och 2017 blev jag utsedd till en av Sveriges bästa glutenfria bakbloggare.

 

 

 

SCUF-gafffeln 2016

SOCIALA MEDIER

 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

MIN FACEBOOKGRUPP

Celiaki från kust till kust

 • Facebook - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig och berätta vilken länk det gäller, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© Copyright

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.