Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.

SINGEL BLOGGINLÄGG

GOD JUL!

December 24, 2013

Nu är Julaftons morgon äntligen här och jag ser fram emot ett glatt sällskap och god mat. Vi är en stor släkt som träffas varje år och alla familjer tar med sig något gott de tillagat. Det vankas alltid någon överraskning också och då blir det extra spännande. Det är inte helt lätt då vi har allergier och intoleranser att ta hänsyn till och extra knepigt blir det när jag inte klarar mjölkprodukter längre, men det finns alltid tillräckligt med både mat och kärlek för att vi alla ska bli mätta och glada. 

 

 

Jag önskar dig en riktigt God Jul! :)

Please reload

SENASTE BLOGGINLÄGG

Please reload

TAGGAR
Please reload

Please reload

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Blogger - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle