Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.

SINGEL BLOGGINLÄGG

NYA MÖJLIGHETER

July 26, 2016

Hej!

 

När jag kopplade mitt domännamn till bloggen föll tråkigt nog alla fina kommentarer och feedback från er i blogginläggen bort. Fältet för kommentarer är nämligen en Plugin via Facebook, som inte längre kan se någon koppling mellan bloggen och det ni läsare skrev tidigare. Nu tog jag tog mig lite tid att leta upp fler möjligheter och jag tror att jag har lyckats!

 

 

Förutom Plugin kopplat till Facebook finns det nu ett till fält för kommentarer precis under. Den ska vara kopplad direkt till sidan.....och vet du vad? I det fältet ska du inte ens behöva ha ett konto på Facebook för att kunna skriva! :) 

 

 

 

Hoppas du har en fin sommar!

 

 

Please reload

SENASTE BLOGGINLÄGG

Please reload

TAGGAR
Please reload

Please reload

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Blogger - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle