Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.

SINGEL BLOGGINLÄGG

BLOGGARNAS BÄSTA BAKTIPS

September 7, 2016

Hejsan!

 

Har du läst den nya utgåvan av Glutenfritt än? Den här gången delar jag några av mina bästa baktips och här kommer fler!

 

 

 

 

 • I ugnsmanualen finns det ofta två "mittersta" lägen. Välj det översta för att få en bättre färg på bakverken.

 

 • Använd silikonmatta när du bakar så fastnar inte degen lika lätt på underlaget

 

 • I tidningen har jag tipsat om att man kan kavla pizzadegen när man spritsat den men du kan bara kavla den om den är tillräckligt fast. I mitt recept trycker man ut den med händerna istället. Du behöver alltså inte ens en kavel för att baka pizza!

 

 • Det är inte bara pizzadegen du kan knåda och jäsa i plastpåse utan även mina smarriga Knasterfrullor!

 

 • Sandra (@latjoogoesglutenfree på Instagram) provbakar mina recept ibland. Hon kom på att man kan frysa den rivna potatisen jag har i mina recept på bullarna. Jag brukar packa ner den rivna potatisen löst i decilitermått för att måtta upp den och trycker sen ihop potatisen till en boll med en lätt hand. Sen lägger jag bollarna i en fryspåse och fryser in dem. Nu är det bara att tina upp efter behov. 

 

 • Lägg i några riskorn i botten på muffinsplåten så blir formarna inte flottiga.

 

 • Vispa ihop alla torra ingredienser för att få de bättre blandade.

 

 

...och kom ihåg att 2-3 nypor kärlek är den bästa kryddan för att lyckas med glutenfri bakning! 

 ​

 

 

Klicka här för att komma till sidan med mina recept

 

 

 

 

 

Please reload

SENASTE BLOGGINLÄGG

Please reload

TAGGAR
Please reload

Please reload

 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle