Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.

SINGEL BLOGGINLÄGG

MJÖLKFRI MIDSOMMARRÖRA

June 22, 2017

I morgon är det Midsommar och just då har jag ofta saknat något gott som kan ersätta gräddfil.

 

Jag har testat all möjliga varianter men det här receptet är nog det jag fortfarande tycker bäst om. Det tog jag fram för några år sedan men har bara delat med mig av det på Facebook. Så nu är det väl ändå dags att jag delar med mig av det här också, eller hur?

 

 

 

 

Ingredienser

 

1 dl Tofutti Creamy Smooth
2 msk sojagrädde (den som inte är vispbar)
Ca 2 msk hackad gräslök

1 tsk citron

3-4 droppar ättiksprit (var försiktig). Den neutraliserar sojasmaken.

 

 

 

Tillred

 

  1. Mixa ihop allt med en mixer tills allt blir en smidig röra och gräslöken blivit så finhackad att den nästan smält.

  2. Sist smaksätter du med 1 tsk pressad citron och 3-4 droppar ättiksprit. Rör om med en slickepott eller sked. Provsmaka dig fram! Det ska bara vara i så pass att det bryter av sojasmaken och blir en aningens syrligt och fräscht som gräddfil.

  3. Dekorera med lite extra hackad gräslök.

 

 

Hoppas du också tycker att det smakar gott till sillen och att du får en riktigt trevlig Midsommar!

 

 

 

 

Please reload

SENASTE BLOGGINLÄGG

Please reload

TAGGAR
Please reload

Please reload

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Blogger - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle