Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.

SINGEL BLOGGINLÄGG

MIN BLOGG ÄR EN AV SVERIGES BÄSTA BLOGG

June 25, 2017

Hejsan!

 

Är du medlem i Svenska Celiakiförbundet? Då har du säkert redan sett artikeln i medlemstidningen Celiakiforum. Det är dock inte alla som är medlemmar eller följer mig på Facebook och Instagram, så jag tänkte att jag delar den här också. 

 

Vilken är Sveriges bästa blogg med glutenfria recept? Den frågan ställde förbundet på Facebook en dag och på bilden nedan kan du läsa vad som skrevs.

 

Jag har ju ett brinnande intresse för det mesta som har med glutenfritt att göra men det är samtidigt för dig jag har släppt mitt gamla jobb och idag är GlutenFreelancer. Därför var det extra roligt att få läsa vad mina läsare tycker om min blogg.

 

Jag får inga intäkter från min sida men det är ändå den jag startade en gång just för din skull. Min tanke var inte bara att dela med mig av recept utan att även ge dig det lilla extra.

 

Hoppas att du också tycker att jag lyckats med det!

 

 

 

 

 

 

Please reload

SENASTE BLOGGINLÄGG

Please reload

TAGGAR
Please reload

Please reload

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Blogger - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle