Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.

SINGEL BLOGGINLÄGG

VET DU VEM SOM UPPFANN MAT FÖR LIVET?

December 18, 2017

Hejsan,

 

Jag har tidigare filmat på Mat för livet med glutenfritt utbud och spontant intervjuat besökare för skoj skull, men för ett tag sedan fick jag ett telefonsamtal om att göra en seriös filminspelning.

 

 

Det var Celiakiföreningen i Stockholms län som ville att jag skulle intervjua deras ordförande Iréne Jonson om Mat för livet, som hon driver med övriga i styrelsen. Mässan för dig som inte tål gluten, laktos, mjölk eller soja och som ger dig möjlighet att få provsmaka alla nyheter.

 

Många av er känner redan till att den finns men du kanske inte vet hur Iréne fick idén eller vad som krävs för att det ska bli en Mat för livet-mässa varje år? Så jag sa självklart ja och tog tåget till Stockholm för att intervjua henne.


Iréne svarade på frågor som varför mässan bara finns i Stockholm, vad tanken var att ha en medarrangör i år, hur stor efterfrågan är från utställare och besökare och varför mässan inte läggs kring Celiakidagen i maj månad. Filmen är 11 minuter lång så jag ställde naturligtvis fler frågor. Man fick ju passa på! 

 

När jag kom hem satte jag mig för att sortera, klippa, redigera, läsa på och bolla med Influencers of Sweden om deras och YouTubes regler etc. Det var hur som helst ett roligt uppdrag som tog många timmar och nu är den äntligen klar att visas!

 

 

Om du tycker att den är lång, kan du ju hoppa fram och tillbaka lite eller lyssna på den i bakgrunden som en podcast.

 

 

Please reload

SENASTE BLOGGINLÄGG

Please reload

TAGGAR
Please reload

Please reload

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Blogger - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle