Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.

SINGEL BLOGGINLÄGG

HUR DU FÅR SAFTIGA GLUTENFRIA SEMLOR

February 9, 2018

Baka bullar med potatis? Smakar det inte potatis då?

 

För ett tag sedan kom en glad tjej som heter Anna hem till mig. Hon hade precis startat en Podcast som heter ”Annas baktankar” och handlar om bakning. Det skulle bli hennes andra avsnitt och denna gång skulle det handla om mitt recept på glutenfria semlor med potatis.

 

Eftersom det var tidig förmiddag och jag inte orkade skutta ur min säng för att baka i ottan, tog jag fram några bullar från frysen och tinade upp lite lätt i micron. Glutenfria bullar har en tendens att inte bli så bra efter att de har varit frysta, men det är just det som är så bra med detta recept. Man känner inte att de har varit frysta. De var dessutom både gluten- och mjölkfria, eftersom jag själv inte tål mjölkprotein längre.

 

 Bild: Annas baktankar

 

Jag berättar om vad gluten är, vad det finns för glutenfria mixer och delar med mig av 10 glutenfria baktips som ger dig saftiga glutenfria bullar. 

 

Vill du veta vad Anna tyckte om bullarna och höra mer om potatismysteriet? Du hittar allt i bloggen Annas baktankar  Podcasten finns även hos Itunes, Spotify och i din egen podcast-app. Du söker bara på Annas baktankar, så dyker den upp där.

 

Här är ett Facebook-inlägg med mina semlor bakade på potatis som jag lade upp på Facebook för ett tag sedan. 

 

 

Här hittar du mitt recept på saftiga glutenfria semlor

 

 

 

Det här Facebook-inlägget såg jag häromdagen. Jag blir lika glad varje gång jag ser mina läsare skriva om sina lyckade resultat. 

 

Jag har tyckt att semlorna på Kusten är klar-bloggen har verkat så meckiga att göra , med kokt potatis och grädda två ggr och allt vad det är. Men idag hade jag potatis över, dottern ville ha semla och eftersom inga andra blivit goda (det ska även vara mjölk- och sojafritt) så gjorde jag ett försök. Det var SÅ gott!!! 😋 Kommer aldrig baka andra bullar igen.

Liv Thalén

 

 

Tycker du om mitt recept? Dela gärna vidare i sociala medier.

 

Please reload

SENASTE BLOGGINLÄGG

Please reload

TAGGAR
Please reload

Please reload

  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Blogger - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle