Sök
 • Virginia Küst

NYA MÖJLIGHETER


Hej!

När jag kopplade mitt domännamn till bloggen föll tråkigt nog alla fina kommentarer och feedback från er i blogginläggen bort. Fältet för kommentarer är nämligen en Plugin via Facebook, som inte längre kan se någon koppling mellan bloggen och det ni läsare skrev tidigare. Nu tog jag tog mig lite tid att leta upp fler möjligheter och jag tror att jag har lyckats!


Förutom Plugin kopplat till Facebook finns det nu ett till fält för kommentarer precis under. Den ska vara kopplad direkt till sidan.....och vet du vad? I det fältet ska du inte ens behöva ha ett konto på Facebook för att kunna skriva! :)

Hoppas du har en fin sommar!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till min glutenfria blogg!

Mitt namn är Virginia Küst och jag bor i Göteborg.

 

Här delar jag med mig av mina glutenfria recept, resor, life hacks, kartor med gluten-fritt utbud, bra länkar, husmorstips till dig som råkat få i dig gluten och mycket annat som kan underlätta för dig som har celiaki.

Virginia Küst

Jag har sedan barnsben älskat att baka och experimentera fram nya recept, men det var först när min systerdotter fick celiaki som mitt driv och nyfikenhet verkligen kom till nytta. Senare upptäckte jag att även jag behövde utesluta gluten.

Det var en helt ny värld som öppnade sig och övergick till ett brinnande intresse att hjälpa andra i samma situation.

Jag är en glutendetektiv på ständig spaning, så skicka mig gärna ett meddelande om det är något mer du vill att jag tar upp här på sidan.

KONTAKT

E-mail: virginia@kustenarklar.se

 

 

 

 

År 2016 fick jag SCUF-gaffeln och 2017 blev jag utsedd till en av Sveriges bästa glutenfria bakbloggare.

 

 

 

SCUF-gafffeln 2016

SOCIALA MEDIER

 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

MIN FACEBOOKGRUPP

Celiaki från kust till kust

 • Facebook - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle