Sök
 • Virginia Küst

CELIAKI FRÅN KUST TILL KUST

Uppdaterad: 18 jan 2020


Hejsan!

Du har väl inte missat att jag startat en ny FB-grupp?


Det finns bra grupper idag för oss med celiaki men jag ville ha en grupp bara fylld med glädje! En grupp där man kan få och ge tips på glutenfria recept, event, produkter, resor, restauranger och kaféer mm. En grupp för privatpersoner, bloggare och företagare där man kan få och ge mycket inspiration.

Att celiaki uppmärksammas i flera länder under maj månad gjorde det lätt att besluta sig för att öppna gruppen den 1e maj. Redan första dagen hade vi 619 medlemmar och nu är vi över 1000 medlemmar!

Bloggarna Glutenfrittmedsandra.se och Bakautangluten.se ville gärna vara admin i min nya grupp när jag frågade. Även Igge hängde på från en annan grupp där vi förut var admin tillsammans. Vi är en kreativ grupp och jag ser fram emot att tillsammans med de utföra flera idéer som vi redan bollat!

Gruppen heter Celiaki från kust till kust.

Du kan klicka här för att komma till gruppen. Varmt välkommen!

#celiaki

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till min glutenfria blogg!

Mitt namn är Virginia Küst och jag bor i Göteborg.

 

Här delar jag med mig av mina glutenfria recept, resor, life hacks, kartor med gluten-fritt utbud, bra länkar, husmorstips till dig som råkat få i dig gluten och mycket annat som kan underlätta för dig som har celiaki.

Virginia Küst

Jag har sedan barnsben älskat att baka och experimentera fram nya recept, men det var först när min systerdotter fick celiaki som mitt driv och nyfikenhet verkligen kom till nytta. Senare upptäckte jag att även jag behövde utesluta gluten.

Det var en helt ny värld som öppnade sig och övergick till ett brinnande intresse att hjälpa andra i samma situation.

Jag är en glutendetektiv på ständig spaning, så skicka mig gärna ett meddelande om det är något mer du vill att jag tar upp här på sidan.

KONTAKT

E-mail: virginia@kustenarklar.se

 

 

 

 

År 2016 fick jag SCUF-gaffeln och 2017 blev jag utsedd till en av Sveriges bästa glutenfria bakbloggare.

 

 

 

SCUF-gafffeln 2016

SOCIALA MEDIER

 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

MIN FACEBOOKGRUPP

Celiaki från kust till kust

 • Facebook - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle