Sök
 • Virginia Küst

GLUTENFRI ADVENTSKALENDER 2020 MED INSPIRERANDE RECEPT

Uppdaterad: mar 9

Här hittar du en glutenfri adventskalender för dig som gillar inspirerande recept!


Tänk dig en Adventskalender fullproppad med inspirerande recept från flera glutenfria mat- och bakbloggare. Det är just det årets digitala Adventskalender kommer att bjuda på! Varje dag i december fram till jul öppnas ett nytt fönster i kalendern. Där kommer du att hitta allt från raw till vanligt glutenfria och allergianpassade recept.


Det är så roligt att samarbeta med andra mat- och bakbloggare. Jag ville göra något upplyftande som förgyller tillvaron för oss alla och tog kontakt med flera mat- och bakbloggare för att höra om de ville göra något tillsammans. Precis så som vi gjorde under #internationellaceliakidagen. Det var så kul för jag fick respons direkt och nu väntar alla med spänning på att få dela sina recept med dig!En digital adventskalender är en kalender på webben som räknar ner dagarna till julafton.


Den kommer att finnas både på Facebook, Instagram och här på hemsidan.

 • På Instagram har jag ett glutenfritt Instagram-konto som heter @kustenarklar. Där kommer du att hitta luckorna i mina stories runt 18-tiden varje kväll fr.o.m 1 dec t.o.m 24 dec. Lucköppningen leder till ett inlägg som bloggaren har gjort i sitt egna flöde. Passa på att kolla runt i deras flöde för de har massor av annat gott att bjuda på också. Skulle du råka missa någon dag så kan du leta upp luckan i en av mina highlights som heter Adventskalender.

 • På Facebook har jag en glutenfri Facebook-sida som heter Küsten är klar. Där kommer du att kunna se en ny lucka i flödet varje dag. Länkarna i luckorna leder till Instagram (där alla deltagande bloggare har ett konto) men jag kommer att tagga bloggarna så att du kan kontakta dem om du har frågor eller vill följa dem som även har en Facebook-sida för sina recept. Passa på att kolla runt i deras flöde för de har massor av annat gott att bjuda på också. Om du tittar efter luckorna i mobilen så öppnar du dem via webbläsaren för bästa resultat (klicka på de tre prickarna överst i högra hörnet och välj webbläsare). Du kommer att kunna se lucköppningen runt 18-tiden varje kväll fr.o.m. 1 dec t.o.m 24 dec.

 • Har du inte Facebook eller Instagram? Jag har lagt upp en separat sida här som du kan hitta under menyn "Glutenfri Adventskalender 2020" Där kommer du att kunna läsa inläggen från min Facebook-sida. Om du tittar efter luckorna i mobilen så öppnar du dem via webbläsaren för bästa resultat (klicka på de tre prickarna överst i högra hörnet och välj webbläsare). Inläggen märks ut med lucknummer och kan öppnas varje kväll runt 18-tiden fr.o.m 1 dec t.o.m 24 dec.

 • Har du missat en lucka? Om du har Instagram kan du hitta alla luckorna via en av mina highlights (runda cirklar ovanför mitt flöde). Jag har döpt den till Adventskalendern.

Du gör så här:

 1. Klicka på highlighten (den runda cirkeln).

 2. Välj luckan du vill öppna.

 3. Klicka på "New post".

 4. Välj "visa inlägg".

 5. Hoppa tillbaka till highligthen för att se fler luckor.Nu är det inte långt kvar! Så in och följ mig på sociala medier om du inte redan gör det. Du kan söka upp mig på @kustenarklar eller klicka in dig på länkarna ovan. Du som inte har sociala kanaler är välkommen att följa oss här på min hemsida i menyn "Glutenfri Adventskalender 2020"
Tills dess önskar jag dig en riktigt fin 1a Advent!0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till min glutenfria blogg!

Mitt namn är Virginia Küst och jag bor i Göteborg.

 

Här delar jag med mig av mina glutenfria recept, resor, life hacks, kartor med gluten-fritt utbud, bra länkar, husmorstips till dig som råkat få i dig gluten och mycket annat som kan underlätta för dig som har celiaki.

Jag har sedan barnsben älskat att baka och experimentera fram nya recept, men det var först när min systerdotter fick celiaki som mitt driv och nyfikenhet verkligen kom till nytta. Senare upptäckte jag att även jag behövde utesluta gluten.

Det var en helt ny värld som öppnade sig och övergick till ett brinnande intresse att hjälpa andra i samma situation.

Jag är en glutendetektiv på ständig spaning, så skicka mig gärna ett meddelande om det är något mer du vill att jag tar upp här på sidan.

KONTAKT

E-mail: virginia@kustenarklar.se

 

 

 

 

År 2016 fick jag SCUF-gaffeln och 2017 blev jag utsedd till en av Sveriges bästa glutenfria bakbloggare.

 

 

 

SCUF-gafffeln 2016

SOCIALA MEDIER

 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

MIN FACEBOOKGRUPP

Celiaki från kust till kust

 • Facebook - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig och berätta vilken länk det gäller, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© Copyright

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.