Sök
 • Virginia Küst

FICK EN ÖVERRASKNING SOM GJORDE MIG OTROLIGT GLAD

Uppdaterad: mar 22


Jag funderade ett tag på om jag skulle lägga ner bloggandet helt.


Efter flytten till Stockholm i mars 2018 har det inte funnits mycket tid över till att blogga. Det blev glesare mellan mina inlägg och mest upprepningar så jag funderade därför länge på att pausa mina sociala kanaler helt. Så strax före sommaren bestämde jag mig för att ta steget tillbaka och fundera på hur, när och om jag skulle fortsätta.


Mitt jobb som Arbetande ordförande i Celiakiföreningen i Stockholm är ju både spännande och roligt men det tar också väldigt mycket av min tid. Det finns ju så otroligt mycket mer att göra för att underlätta för alla som har celiaki och jag har svårt att inte satsa 110%. Utöver det är jag projektledare och VD för Mat för livet - Sveriges största glutenfria mässa - som Celiakiföreningen äger. Läs gärna intervjun med mig på MyNewsDesk där jag beskriver hur allt hänger ihop.


Jag ska erkänna att det har varit skönt att vara bakom kulisserna ett tag men jag har samtidigt saknat er och bloggandet. Så jag tänker att jag ska försöka att skriva kortare och enklare inlägg istället för att ta fram ett grundrecept varje gång eller göra en journalistik som också kräver en hel del tid. Jag kan ju t.ex. bara skriva om mina favoriter när jag är ute och reser istället för att göra det till min mission att leta upp alla glutenfria restauranger dit jag kommer.Jag trodde inte mina ögon när jag såg den gröna rosetten jag en gång skapat.


Det var bara för någon vecka sedan som bestämde mig för hur jag skulle gå vidare och strax efter det hände något speciellt. Jag såg en bild i min Facebook-grupp "Celiaki från kust till kust" som gjorde mig så överraskad och samtidigt glad. Det var en bild på en tatuering av min gröna rosett som jag designat en gång inför Internationella Celiakidagen! Snacka om att jag blev paff! Samtidigt blev jag så glad för det visade hur viktig rosetten är för många av er. Jag hoppas jag kan fortsätta ge er glädje för ni ger mig en sådan otrolig värme och energi tillbaka!
Vi syns snart igen!Stort tack Jossan för att jag fick dela din bild! Tatueringen blev jättefin!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till min glutenfria blogg!

Mitt namn är Virginia Küst och jag bor i Göteborg.

 

Här delar jag med mig av mina glutenfria recept, resor, life hacks, kartor med gluten-fritt utbud, bra länkar, husmorstips till dig som råkat få i dig gluten och mycket annat som kan underlätta för dig som har celiaki.

Jag har sedan barnsben älskat att baka och experimentera fram nya recept, men det var först när min systerdotter fick celiaki som mitt driv och nyfikenhet verkligen kom till nytta. Senare upptäckte jag att även jag behövde utesluta gluten.

Det var en helt ny värld som öppnade sig och övergick till ett brinnande intresse att hjälpa andra i samma situation.

Jag är en glutendetektiv på ständig spaning, så skicka mig gärna ett meddelande om det är något mer du vill att jag tar upp här på sidan.

KONTAKT

E-mail: virginia@kustenarklar.se

 

 

 

 

År 2016 fick jag SCUF-gaffeln och 2017 blev jag utsedd till en av Sveriges bästa glutenfria bakbloggare.

 

 

 

SCUF-gafffeln 2016

SOCIALA MEDIER

 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

MIN FACEBOOKGRUPP

Celiaki från kust till kust

 • Facebook - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • Blogger - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

Någon länk som inte fungerar? Hör gärna av dig och berätta vilken länk det gäller, så jag kan hålla sidan up to date. Klicka här 

© Copyright

© 2013 by Virginia Küst.  All Rights Reserved.